RDS: 0314256308      Romtelecom: 0215683637      Vodafone: 0731626448
Cosmote: 0761228213      Orange: 0755707461
Subscrie la newsletters

Unitati centrale controlere

Vizualizeaza ca
Sorteaza dupa
Filtreaza dupa atribute

Aeotec Labs ZW090-C Z-Wave Plus Z-Stick Gen 5 USB Dongle (ZW090-C)

348,89 RON inclusiv TVA 338,97 RON inclusiv TVA

MCV_VERA_EDGE controller de retea Z-Wave Z-Wave Vera Edge UI7

Noul controller de retea Vera Edge de la MicasaVerde va permite sa creati retea Z-Wave pe care o puteti controla atat cu ajutorul unui computer, conectat la reteaua locala, cat si de pe orice terminal conectat la internet, prin intermediul interfatei web a controllerului sau softuri speciale (android, apple etc.)
Noutatile fata de variantele anterioare sunt legate de procesorul controllerului, care este mult mai rapid, numarul de dispozitive care pot fi inrolate in retea si poate cel mai important, o noua interfata web, UI7, care s-a lasat asteptata mult prea mult timp si care are avantajul unui soft nou in ceeace priveste usurinta si intuitivitatea in exploatare, dar si dezavantaje.
Principalele caracteristici:

•Noua Tehnologie Z-Wave Plus

•Retea Z-Wave dar si WI-Fi

•UI7

980,27 RON inclusiv TVA 755,41 RON inclusiv TVA

Unitate centrala Home Center 2 Fibaro Z-wave (FGHC2)

Home Center 2 este centrul sistemului Fibaro Smart Home, sau al oricarui sistem automatizat Z-Wave. Home Center 2 a fost creat prin implementatarea numeroaselor caracteristici neintalnite la alte dispozitive. Home Center 2 redefineste automatizarea Z-Wave pentru uzul rezidential si introduce solutii multiple cu adevarat inteligente pentru casa ta.

Home Center 2 Fibaro nu este doar un simplu dispozitiv electronic. Este conceput pentru utilizatorul final cu multa grija, inovator si usor de folosit, cu functii multiple.@@foto2

Instalare usoara si rapida: conectati firele dupa cum se poate vedea in figura de mai jos apoi conectati cablul de alimentare in mufa si cablul de retea la portul LAN. Dupa aproximativ 2 minute , dispozitivul Home Center 2 este gata de functionare. Acesta este setat sa astepte sa obtina o adresa IP de la serverul DHCP. Daca nu sunteti sigur, tineti apasat butonul RECOVERY. Astfel si va lua in mod automat un IP static 192.168.81.1.

2.863,77 RON inclusiv TVA 2.852,17 RON inclusiv TVA

Unitate centrala Home Center Lite Fibaro Z-wave (FGHCL)

Home Center Lite este unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului Fibaro. Casa ta va fi mai inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!

@@foto1

Rapid si eficient: HC Lite este un dispozitiv micut cu un potential imens si incredibil de rapid si eficient, dar cu toate astea este si ieftin. Controleaza-ti casa de oriunde in lume, folosind un telefon mobil sau o tableta si bucura-te de tot confortul folosind intreaga gama de produse.

@@foto2

Design compact: HC Lite este un dispozitiv compact care iti ofera posibilitatea de a-ti controla casa prin comenzi foarte simple si comunicare wireless. Dimensiuni: 90 x 90 x 33 mm.

Localizare geografica:Cand pleci de acasa sistemul opreste dispozitivele nefolosite, activeaza sistemul de alarma si simuleaza prezenta pentru a descuraja spargerile. In timp ce calculeaza ruta de intoarcere, sistemul regleaza temperatura si

1.331,40 RON inclusiv TVA 1.326,01 RON inclusiv TVA

ZIPABOX controler Android pentru casa inteligenta cu tehnologie Zwave

Controler ZWave cu cel mai interesant mod de creare scenarii de tip puzzle.

Comanda module ZWave de la distanta.

Permite conectarea de extensii multiple pentru RF433, ZIgbee, Enocean, backup, securitate pe fir, GSM.

Integrare camere IP in interfata.

Aplicatie IOS/ Android gratuita.

1.034,93 RON inclusiv TVA 1.030,74 RON inclusiv TVA
ANPC
Viziteaza magazinul Magazin virtual pe ShopMania