RDS: 0314256308      Romtelecom: 0215683637      Vodafone: 0731626448
Cosmote: 0761228213      Orange: 0755707461

Conditii de livrare

Livrarea in tara se efectueaza prin intermediul firmei de curierat FanCourier. Plata coletului se face in sistem RAMBURS si implica urmatoarele costuri :

In cazul in care coletul este expediat intr-una din cele 500 de locatii pentru care FanCourier nu percepe taxe suplimentare costurile sunt :
  • primul Kg 12,00 lei + TVA
  • 2 lei + TVA fiecare Kg suplimentar
  • 2% din valoare comenzii taxa de asigurare
In mod normal, pachetele va parvin a doua zi lucratoare dupa confirmarea telefonica a comenzii. In functie de localitatea de livrare si de alte conditii ce tin de curier, livrarea poate sa dureze si doua zile lucratoare.
In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont. In aceasta situatie costul trasnportului este mai scazut.
Important: Livrarea in Bucuresti este gratuita pentru comenzile ce depasesc 1000 LEI.

 ATENTIE: pozele produselor pot fi diferite fata de produsul real.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

.

Politica de returnare

La Soft Expert ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 
Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@Soft-Expert.info. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Soft Expert sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii Soft Expert.
Produsele se vor returna in maxim 7 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate.
- Cartuse desigilate.
- Imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate.
- Servere sau accesorii pentru acestea
- Produse aduse pe comenzi speciale

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 5 zile calendaristice. In anumite cazuri, se pot accepta retururi peste cele 5 zile, insa cu penalitati cuprinse intre 10% si 25% din valoarea produsului returnat.
Produsele se vor returna in maxim 5 zile 
calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

Returnarea baniilor se va face astfel: persoane fizice cash sau direct pe card (in functie de cum a fost platita comanda) si persoane juridice doar prin ordin de plata, intr-un termen de maxim 15 zile de la data primirii returului.


Politica de garantie

Garantia produselor este de 2 tipuri:
a) Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator - in acest termen, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate.
b) Garantie de conformitate : garantia legala in conformitate cu legea 449/2003, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. In acest termen, vanzatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice.


Pentru orice alte detalii suplimentare: office@Soft-Expert.info

Va multumim.

Subscrie la newsletters
ANPC
Viziteaza magazinul Magazin virtual pe ShopMania